Slider

Landmeter

Landmeter

Landmeten is kort gezegd, zorgen voor een meetkundige beschrijving van stukken land. Hierbinnen vallen onder andere het controleren van gebouwconstructies en adviseren in wettelijke bepalingen. U vindt ons langs snelwegen, spoorlijnen of in een nieuwbouwwijk. Boon Landmeten is de deskundige en professionele partner op het gebied van landmeten. Onze landmeetkundigen hebben jarenlange ervaring en voeren hun werk met veel nauwkeurigheid uit. Om u te kunnen verzekeren van de beste kwaliteit, werken wij uitsluitend met hoogstaande apparatuur en de nieuwste technologie. Wij luisteren naar u, maar denken ook mee en geven aansluitend het beste advies over landmeten. Bij Boon Landmeten wordt elk project met de hoogst mogelijke kwaliteit én tevredenheid afgerond.

Ons vakgebied

Onze expertise binnen het landmeten reikt ver. U kunt bij ons terecht voor: controlemetingen, deformatiemetingen, hoogtemetingen, kadastrale metingen, leidingregistratie en situatie- en detailmetingen. Het ervaren team van Boon Landmeten voert zowel grote als kleine projecten uit en is inzetbaar in elke fase van de bouw. Ook kunt u bij ons terecht voor het in kaart brengen van eigendomsgrenzen en het zorgen voor meetkundige beschrijvingen bij landkaarten.

Wat houdt landmeten in?

Landmeten is een beroepsactiviteit van geodesie. Een wetenschap welke de onderlinge positie van specifieke punten van het aardoppervlak berekend. Onze landmeters houden zich bezig met het opmeten, uitzetten, afpalen en inrichten van stukken grond, oppervlakken onder water, (onderdelen van) vastgoed en andere objecten. Dit doen wij met uiterste precisie en de nieuwste technologie. Ook hebben wij een adviserende taak bij het schatten van verkoopwaardes van onroerend goed. Wij werken met behulp van GPS, een tachymeter, waterpasinstrumenten en 3D-lasering. Zo kunnen wij nauwkeurige meetresultaten leveren.

Wij investeren in kwaliteit

Net zoals u, stellen ook wij bij Boon Landmeten de hoogste eisen aan het landmeten. Daarom investeren wij continu in de nieuwste complexe meetinstrumenten en in onze medewerkers. Een fijne samenwerking is voor ons van groot belang. Graag adviseren wij u en bieden we hulp op maat. Heeft u nog vragen over landmeten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Img next to information

Wilt u meer informatie?

Heeft u hulp Nodig ?