Slider

Controlemeting

Controlemeting

Controlemetingen zijn belangrijk voor een juiste maatvoering. Onze maatvoerders zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de juiste digitale meting op elke locatie. Door de uitvoering van extra controlemetingen voorkomt u onvoorziene omstandigheden en hiermee bespaart u uiteindelijk kosten. Vooral bij grote projecten is het verstandig om frequent controlemetingen uit te voeren. De controlemetingen zijn een check op eerder gedane metingen.

Wat houdt een controlemeting in?

Tijdens een controlemeting van Boon Landmeten worden eerdere metingen nauwkeurig opnieuw opgenomen. Ook bij een afgerond bouwproces blijven accurate metingen van groot belang. Niet alleen gebouwen, maar ook constructies zijn tijdens de bouw constant in beweging. Dit kan zorgen voor minieme verschuivingen. Al deze verschuivingen vormen een risico voor het gehele project. Daarom is het van belang deze verschuivingen zo gedetailleerd mogelijk in kaart te brengen en te monitoren.

Wanneer is een controlemeting nodig?

Er zijn een aantal redenen om een controlemeting uit te voeren. Iets beweegt bijvoorbeeld, of er is een vermoeden dat iets beweegt. In deze gevallen kunnen we hier met een controlemeting meer over te weten komen. Het kan ook voorkomen dat de kans aanwezig is dat iets gaat vervormen of bewegen. Ook dan is het met een controlemeting mogelijk deze beweging zo snel mogelijk in kaart te brengen en bij te sturen. Controlemetingen worden daarom bij de meest uiteenlopen projecten zoals ondere andere volume- en oppervlakte bepalingen, maatvoering en deformatiemetingen toegepast.

Uitvoeren van controlemetingen

Onze experts voeren controlemetingen uit bij diverse soorten projecten. U kunt bijvoorbeeld rekenen op onze expertise bij situatie-en detail metingen, hoogtemetingen en kadastrale metingen. Voor elke vraag leveren wij een oplossing op maat. Boon Landmeten hanteert de hoogste eisen en werkt altijd met het nieuwste materiaal. Hierbij passen we altijd de nieuwste technologieën toe zodat u verzekerd bent van correcte metingen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs voor een oplossing op maat.

Img next to information

Do you want more information?

Heeft u hulp Nodig ?