Slider

Leidingregistratie

Leidingregistratie

Nederland is een dichtbevolkt land. Veel gebouwen en objecten zijn aangesloten op diverse netwerken. Denk hierbij aan gas, elektriciteit, water en de kabel. Nederland ligt vol met buizen, kabels en leidingen. Leidingregistratie is een steeds belangrijker onderdeel bij grotere en kleinere projecten. In veel gevallen gaat dit om nieuwe leidingen, maar wij verrichten ook leidingregistraties voor bestaande kabels en leidingen.

Technieken voor leidingregistratie

Met de recentste technologie kunnen we leidingen steeds nauwkeuriger meten en registreren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nauwkeurige GPS-systeem metingen. Daarnaast werken we volgens de nieuwste wetgeving en WION-richtlijnen. Kabels en leidingen die in de grond liggen of verlegd moeten worden, meten wij op deze manier nauwkeurig in. Door leidingregistratie kunnen kabel- en leidingnetwerken later eenvoudig worden teruggevonden. Naast digitale metingen verrichten we in sommige gevallen bepaalde metingen ook analoog.

Verwerking gegevens leidingregistratie

Nadat de metingen zijn verricht worden de meetgegevens verwerkt tot revisie tekeningen in AutoCad. Vervolgens checken we samen met u of er nog onvolkomenheden zitten in de metingen. In elke stap van het traject houden wij u voortdurend op de hoogte. De gegevens worden ten slotte aangeleverd in een digitaal formaat zodat deze gebruikt kunnen worden voor de leidingregistratie.

Leidingregistratie door Boon Landmetingen

Wij helpen u graag bij metingen voor leidingregistratie. Bij Boon Landmetingen beschikken we over alle expertise om elk vraagstuk op te kunnen lossen. Ieder project kan op maat worden gerealiseerd en dit gebeurt in zorgvuldig overleg met de opdrachtgever. Ben u op zoek naar een betrouwbare partner? Dan bent u bij Boon Landmeten aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder en ons ervaren team staat altijd voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor eventuele vragen over leidingregistratie of voor het maken van een offerte.

Img next to information

Do you want more information?

Heeft u hulp Nodig ?