Slider

Maatvoering

Maatvoering

Voor een goed verloop van uw bouwproject is maatvoering de basis waar een project op steunt. Boon Landmeten zet accuraat uitgangspunten uit met behulp van moderne landmeetkundige apparatuur. Het uitzetten en inmeten van maatvoering behoort tot een van de vele specialiteiten van Boon Landmeten. Het uitzetten van onder andere grondwerken, wegen, objecten en gebouwen wordt een stuk eenvoudiger en is daardoor sneller en voordeliger te realiseren.

Een brede expertise

Boon Landmeten werkt uitsluitend met de beste mensen op het gebied van maatvoering. Ons team is dan ook zeer ervaren, gedreven en blijft zich ontwikkelen. Bovendien gebruiken wij de nieuwste apparatuur en meest geavanceerde technologie. Hier blijven we ook in investeren, zodat onze service van hoogstaande kwaliteit blijft. Wij leveren altijd exacte meetresultaten voor een betaalbare prijs. Dat maakt Boon Landmeten een geschikte partner op het gebied van maatvoering.
U kunt bij ons terecht voor diverse sectoren. Betreffende: betonmaatvoering, wegenbouw en woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast minimaliseren wij de risico’s bij ieder project. Eventuele scheurvormingen, deformaties en verzakkingen zijn voor ons geen onbekend terrein. Deze worden in het begin stadium gesignaleerd door onze landmeetkundigen. Zo zit u niet met onverwachte kosten achteraf en weet u bij Boon Landmeten precies waar u aan toe bent. Wij overleggen altijd met u als klant, maken samen duidelijke afspraken en komen dezen ook na. Als specialist op het gebied van maatvoering kunt u van ons het beste verwachten.

Maatvoering op maat

Boon Landmeten beschikt over geavanceerde apparatuur voor de meest uiteenlopende projecten voor maatvoering in de bouw. Ieder project kan op maat worden gerealiseerd en dit gebeurt in zorgvuldig overleg met de opdrachtgever. Ben u op zoek naar een betrouwbare partner? Dan bent u bij Boon Landmeten aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder en ons ervaren team staat altijd voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor eventuele vragen over maatvoering of voor het maken van een offerte.

Wilt u meer informatie?

Heeft u hulp Nodig ?